29.5.15

Windows 10 ROM uskoro dostupan za Xiaomi Mi4 uređaje

Nekoliko mjeseci ranije Microsoft je objavio kako surađuje s kineskom tvrtkom Xiaomi, a njihova suradnja bi trebla rezultirati dovođenjem Windows 10 OS-a na Xiaomi Mi4 uređaje. To je bio prvi i posljednji glas o njihvoj suradnji, međutim danas se pojavila vijest koja će vjerojatno razveseliti sve vlasnike spomenutih uređaja. 

Kako su objavili iz Microsofta, ROM za Xiaomi Mi4 uređaje će biti dostupan za sve korisnike od 1.6.2015. godine, dakle jako brzo. Korisnici zainteresirani za preuzimanje trebaju se prijaviti na stranici te nakon prijave ručno fleširati ROM na svoj uređaj. Kako izgleda Windows 10 ROM na Xiaomi uređaju možete pogledati u videu ispod.


Ovim potezom korisnicima je omogućeno da besplatno isprobaju Windows 10 na svojim uređajima, a ako im se ne svidi lako se vrate na Android koji im možda bolje odgovara. Kao što vidimo Microsoft se dosta trudi i na sve načine pokušava privući korisnike da koriste njegov OS i servise koje nudi, nadamo se da će ovaj potez doprinijeti popularnosti Windows (Phone) mobilne platforme.

Izvor: WMPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar