2.6.15

\Vindows Novosti aplikacije za Windows ima značajnu nadogradnju

Windows Novosti banner

Danas naša aplikacija za Windows 8.1 i 10 ima veoma važnu nadogradnju, naime prvo vam želimo zahvaliti se zato što koristite u velikom broju naše aplikacije. Zbog vas smo napravili i Window PC verziju u kojoj su uživali do sada samo korisnici plaćene verzije, a od danas imamo u trgovini i besplatnu verziju naše aplikacije.

 

Obje verzije su po funkcijama trenutno iste, jedino besplatna verzija ima reklame do plaćene verzije u Windows trgovini.

 

Nove funkcije koje smo dodali u ovoj nadogradnju su:

  • Živa pločica aplikacije
  • Obavijesti o novim člancima
  • Adaptivni layout čitanja članaka koji će se prilagoditi širini vašeg uređaja ili prozora koliko god ga vi namjestite.

 

Prvi zaslon aplikacije još nije adaptivan i radimo na tome. Obavijesti za Windows verziju će stizati slično kao na telefonu ali na Windows 8.1 mogu kasniti i do 2 sata (takav je limit Windows 8.1), na Windows 10 taj limit ne postoji i obavijest će stizati najkasnije 15 minuta nakon objave članka.

 

Pogledajmo fotografije nov verzije \Vindows Novosti aplikacije ispod.

 

Prvi zaslon aplikacije je ostao isti kao kod plaćene verzije, samo što ima reklamu do plaćene verzije nakon naslovnog članka.

 

Wn Windows aplikacija prvi zaslon

 

Naslov za čitanje članka je postao malo bolji nego što je bio do sada, prilagodit će se vašem zaslonu kako treba, a maksimalnu širinu članak ima na 960px, preko toga će ostati sam članak na toj širini kako bi korisnicima bilo ugodno čitanje. Fotografije će sa ovom nadogradnjom se bolje skalirati i neće biti razvučene kao što su do sada bile.

 

Wn Windows aplikacija clanak zaslon

 

Ispod vidimo zaslon sa desnim klikom, gdje možete doći do svih kategorija ili osvježiti članak. Na Windows 8.1 i 10 koji imaju zaslone na dodir ovaj meni se dobije gestikom povlačenjem sa vrha zaslona ili sa dna kao u svim drugim aplikacijama.

 

WN Windows aplikacija desni klik

 

Nove žive pločice su došle također u ovoj verziji i na njima će pisati naslov zadnjeg članka uz fotografiju, kada stigne obavijest za novi članak ona će se promijeniti i uz to ispisati broj novih članaka od zadnjeg otvaranja aplikacije, slično kao na WP verziji.

 

WN Windows live tiles

 

Ovako izgledaju obavijesti na Windows 10. Lijevo vidimo u notifikacijskom centru kako će biti ispisani članci sa kojih direktno možete doći do tog članka, a desno vidimo samu obavijest koja se pojavi na zaslonu s koje također možete direktno doći do tog članka.

 

WN Windows aplikacija notifikacije i obavijesti

 

Sve u svemu nije to još kako mi želimo, i Windows verzija naše aplikacije će imati redovnije nadogradnje nego WP verzija koja je „skoro pa sređena“.

 

Preuzmite \Vindows Novosti za Windows PC (plaćenu) ovdje.

 

Preuzmite \Vindows Novosti Free za Windows PC (besplatnu) ovdje.

 

Ako preuzimate aplikacije na Windows 10 koristite Store aplikaciju (zelenu ikonu) jer sa Store Beta postoje greške i možda nećete moći preuzeti aplikacije. U Store (zelena) potražite jednostavno \Vindows Novosti.

 

Kratka i veoma važna napomena, korisnici koji su platili našu aplikaciju na Windows Phone trgovini mogu ovu Windows 8.1/10 verziju (plaćenu) besplatno preuzeti ako koriste isti email račun na računaru. Obrnuto važi također, ako ste preuzeli plaćenu Windows PC verziju i imate Windows Phone 8.1 onda možete u trgovini preuzeti besplatno plaćenu verziju bez reklama.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar