2.7.15

Candy Crush Saga za WP ima nadogradnju

candy crush

Candy Crush Saga za Windows Phone danas ima slijedeću nadogradnju koja donosi 15 novih razina u igri. Igra sada posjeduje 980 koje korisnik može igrati. Candy Crush Saga je dokaz kako Android/iOS razvijač može portovati svoju aplikaciju sa alatom koji Microsoft pruža. Microsoft je na BUILd ove godine predstavio novi alat pomću kojeg se Android i iOS aplikacije i njihov kod većinom mogu prebaciti na Windows univerzalnu aplikaciju bez mnogo izmjena.

 

candy crush screenshot

Candy Crush razvijači su sklopili ugovor sa Microsoftom ako portuju aplikaciju da će na Windows 10 ona doći preinstalirana. Nakon 29.07 očekujemo da je vidimo na računarima i telefonima preinstalirano. Naravno igra se može izbrisati kome je dragocjen prostor na uređaju. Razvijač je nastavio dalju suradnju sa alatom koji je Microsoft pružio i samo dokazao da nema razloga za bilo kojeg razvijača da zaobilazi Windows ekosistem koji broji sada Windows 10 Mobile (telefone i tablete) kao i Windows 10 PC (računare).

 

Preuzmite Candy Crush Saga za WP ovdje.

 

Candy Crush Saga QR kod

2 komentara :

  1. Kao i Subway Surfers (Rio)

    ReplyDelete
  2. Ja se izvinjavam znam da nije ovde tema za to ali imam jedno pitanje kako da vidim koja je prava verzija wp10? Kad udjem u about phone izadje mi os version: 9941.12498
    Izvinjavam se još jednom.

    ReplyDelete

Ostavite komentar