28.7.15

Microsoft počinje sa slanjem Windows 10 podataka na PC koji su rezervirali nadogradnju

Windows 10 setup novi

Od danas korisnici koji su se prijavili na besplatnu Windows 10 nadogradnju će primijetiti protok podataka, a u pitanju je samo Windows 10 koji stiže na vaš računar kako bi se mogao od sutra instalirati. 29.07. tj. sutra je oficijelno puštanje Windows 10 (samo za PC) a kao što smo ranije pisali nadogradnja sa Windows 7, 8 ili 8.1 će biti besplatna. Pored toga korisnici imaju Windows Insider kako bi mogli instalirati i bez prethodnog Windowsa Windows 10.

 

Windows 10 rezervacija

Preuzimanje podataka za Windows 10 nadogradnju je tiho i ne javlja se nikakva poruka korisnicima ali mogu primijetiti kako se GWX mapa na sistemu puni sa Windows 10 podacima i na kraju će dobiti isto kao što Windows Insideri dobiju gotov sistem za instaliranje. Od sutra će vjerovatno se istima pojaviti poruka da je Windows 10 spreman za instalaciju.

 

Korisnicima koji nisu još dobili poruku za nadogradnju na Windows 10 mogu potražiti u našoj aplikaciji ili na stranici više informacija kako se može prinudno izvršiti da registracija i kako će se pojaviti rezervacija i na vašem računaru.

 

Još jedan dan je ostao do Windows 10, da li se radujete novom operativnom sistemu Microsofta?!

 

izvor: WinBeta

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar