28.7.15

Zasloni Twitter aplikacije za Windows 10 se pojavili u trgovini

twitter-windows-10-2

Twitter je slučajno ili namjerno objavio nove zaslone fotografija u opisu vlastite aplikacije za računare. Po dizajnu izgleda kao da je napravljena za Windows 10 jer ima prozor i nije preko cijelog zaslona, mada se vjerovatno može postaviti i preko cijelog zaslona.

 

twitter-windows-10-4

 

twitter-windows-10-5

Iako su zasloni aplikacije već u trgovini i mogu se pregledati aplikacija ipak nema nadogradnju. Mi vjerujemo da Twitter čeka kao i ostali razvijači da Microsoft 29.07. tj. sutra uvečer otvori mogućnost podizanja Windows 10 aplikacija u trgovinu.

 

Tada će korisnicima da Windows 10 uređajima biti prikazana nova verzija aplikacije dok će Windows 8 ili 8.1 korisnicima u trgovini biti još uvijek stara verzija prisutna dok ne urade nadogradnju na Windows 10. Slično je bilo i sa Windows Phone 8 i 8.1 gdje korisnici nisu mogli preuzeti WP8.1 aplikacije sa novim funkcijama dok ne urade nadogradnju na WP8.1.

 

Pored Twittera očekujemo i Facebook da će se ubrzo pridružiti sa Windows 10 aplikacijom jer nismo dugo vidjeli da PC ili telefonska verzija imaju nadogradnju što može značiti da aktivno rade na Windows 10 verziji.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar