23.12.15

Device Diagnostic Hub aplikacija

ddh_1000_promo2-1024x576

Device Diagnostic Hub aplikacija je nova aplikacija za Windows 10 Mobile koja će vam prikazati mnoštvo novosti koje niste znali do sada o vašem telefonu, Aida64 prenosila je podatke koji su ranije već napisani i samo ih prenosi dok ova aplikacija prenosi uživo stanje procesora, RAM-a, grafičke kartice i ostale detalje koje nudi remote device pristup u postavkama vašeg telefona pod „developer settings“.

 

ddh_screen_1000-1024x455

Nedavno smo i mi otkrili ovu dijagnostiku u Windows 10 Mobile postavkama ali nismo objavili članak povodom toga jer se s tog mjesta mogu brisati i sistemske aplikacije kao zaključani zaslon, što bi moglo dovesti do kvara telefona. Ali razvijač „Pasqui industry“ je napravio aplikaciju na osnovu istih parametara koje imaju te postavke u telefonu koju vam možemo toplo preporučiti.

 

Aplikacija posjeduje i ostale detalje kao „device manager“ na PCu koji prikazuje uređaje unutar telefona, kao zvučna kartica (tip, model i drajveri), interna memorijska kartica (tip i proizvođač) i mnogo drugih detalja telefona.

 

Također posjeduje i spisak aktivnih procesa sa aktualnom potrošnjom RAM i CPU na telefonu koje možete usporediti sa Windows 10 PC i vidjeti da telefon radi na istoj jezgri kao PC verzija i pored toga prikazuje i spisak svih aplikacija pa i sakrivenih.

 

Preuzmite Device Diagnostic Hub za Windows 10 Mobile ovdje

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar