26.2.16

Acer objavio dva nova promo videa za svoja dva Windows 10 Mobile uređaja

Acer-Jade-Primo1

Acer je nedavno predstavio dva nova Windows 10 Mobile uređaja, jedan Low End i jedan Flagship. Low End ima ime Liquid M330 i posjeduje 4.5“ zaslon, Snapdragon 210 procesor, 1GB RAM i 8GB interne memorije, otprilike je to minimum koji je i Microsoft odredio proizvođačima za Low End segment.

 

High End Windows 10 Mobile od Acera nosi naziv Liquid Jade Primo i posjeduje 5.5“ zaslon Full HD AMOLED, Snapdragon 808 procesor, 3GB RAM, 32GB interne memorije, 21MP kameru iza sa $K video snimanjem, naprijed 8MP sa Full HD snimanjem videozapisa, ovaj uređaj podržava i Continuum funkciju te će dolaziti i u paketu sa mišem, tastaturom, monitorom i telefonom za oko 800€.

 

Acer kako bi počeo prodaju napravio je dva reklama videozapisa koja ćemo pogledati ispod.

 

 

 

Prvi video pokazuje Low End model M330 i u videozapisu vidimo kako Acer direktno cilja na to da ovaj uređaj ipak ima Windows 10 i dijeli jezgru sistema kao PC varijanta Windowsa 10 i samim tim će imati veoma slične funkcije i iste aplikacije.

 

Drugi video prikazuje Liquid Jade Primo u vremenskom razdoblju kako se posao odrađivao od prvog računara, preko laptopa i tableta do nove ere pametnih i prenosivih uređaja sa Windows 10 i Continuum gdje prikazuju kako od telefona postaje računar i kako se lagano ta funkcija koristi.

 

U zadnje vrijeme sve više vidimo dobre reklame za Windows 10 Mobile, a posebno za Continuum, prvo od HP-a, sada od Acera, prije toga od samog Microsofta, Vaio je objavio isto tako video za svoj Phone Biz u stilu da telefon može zamijeniti laptop za mnogo korisnika.

 

Oni koji se sjećaju, Surface se reklamirao od samog početka sa „Tablet koji može zamijeniti vaš laptop“, a sada imamo sličan pristup sa telefonima „Telefoni koji radi kao PC“ i brišu potrebu za dosta korisnika da koriste PC ili Laptop. Naravno ne može zamijeniti potrebu za pravom radnom mašinom ali za dosta korisnika je svakodnevnica, Skype, internet, pregledanje fotografija/videozapisa, Word, Excel i internet surfanje i to Continuum obavlja odlično kao i PC.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar