20.2.16

Poruke + Skype na Windows 10 mobile build 14267 konačno mogu slati Skype Emoji

Windows 10 Mobile Mockup 08

Microsoft je jučer pustio novi build 14267 za nove telefone koji su došli sa Windows 10 Mobile instaliranim i Poruke aplikacija čiji puni naziv je Poruke + Skype od sada mogu slati Skype Emoji direktno iz aplikacije. Ovo je dokaz naše tvrdnje da Microsoft neće raditi dalje na razvoju odvojene Skype aplikacije na Windows 10 Mobile nego će sve biti integrirano u poruke i pozive kao što je trebalo od samog preuzimanja Skype kompanije biti.

 

Poruke   Skype Emoji

 

Poruke   Skype Emoji 2

U kolekciji novih Emoji se nalazi nekoliko kategorija sa animiranim i ne animiranim Emoji koji možete pregledati pa zatim poslati nekome. Pored ove funkcije znali smo i da će Poruke + Skype dobiti funkciju slanja fotografije, lokacije ili fotografije sa kamere direktno u Skype porukama.

 

Polako ali sigurno Skype integrirani napreduje, iako postoji još bagova Redstone nadogradnja treba da ujedini PC i Mobile verziju toliko da svaka funkcija koja postoji na oba sistema radi identično i identično dobro. Cilj na kraju jeste jedno dobro korisničko iskustvo. Šta vi mislite o ovome, jeste li probali već nove Emoji u porukama?

 

Napomena: novi Emoji su dostupni samo za poruke na Skype iz aplikacije Poruke + Skype.

 

Izvor: WMPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar