26.2.16

Skype aplikacija za WP ima nadogradnju

Skype Setup novi

Skype aplikacija na WP od danas ima novu nadogradnju i donosi samo jednu novost, a to su novi Emoji koje je Skype predstavio nedavno. Zasebna aplikacija Skype na WP je dobila sada tu funkciju, odmah nakon integrirane funkcije Skype-a na Windows 10 Mobile.

 

skype-moji-wp81

 

Novi Emoji omogućavaju slanje kratkih, animiranih klipova koje možete slati svim korisnicima koji koriste Skype. Postoji par kategorija Emoji od kojih možete birati, prije slanja pogledati i poslati ako vam se dopadaju.

 

Pored ove funkcije ne vidimo ništa novo u zasebnoj Skype aplikaciji. Nedostaje još funkcija grupnog video poziva koji je Microsoft tek predstavio i nedostaje slanje podataka sa telefona ali pošto se razvija istovremeno Skype integracija za Windows 10 Mobile mislimo da tu funkciju ova WP8 verzija neće ni vidjeti te da će se razvijati samo integrirani Skype dalje u budućnosti.

 

Ova aplikacija naravno radi i na Windows 10 Mobile i vi ne morate koristiti integriranu Skype funkciju u porukama.

 

Preuzmite Skype za WP8 ovdje.

 

Nedavno smo pisali kako Windows 10 Redstone build omogućava slanje ovih novih Emoji u porukama direktno, a od sada je to moguće i sa starijim buildovima kao 10586, pa ako ga posjedujete zadnjom nadogradnjom Poruke + Skype aplikacije će te dobiti ovu funkciju.

 

Preuzmite Poruke + Skype za Windows 10 ovdje.

 

Izvor: Windows Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar