28.3.16

Build 2016 konferencija

build-2016

Sitno se broji do Build 2016 konferencije koja je najvažniji događaj za Microsoft, njegove suradnike ali i korisnike Microsoftovih proizvoda. Na Build konferenciji programeri ali i znatiželjni korisnici mogu pratiti prezentaciju noviteta koje se uvode u sustav te tako dobiti bolju predodžbu što se sve može napraviti.

 

Build 2016 konferencija se održava u San Franciscu i traje 3 dana, od 30. 3. do 1.4. 2016. godine. Već smo spomenuli da Microsoft planira predstaviti neka poboljšanja na živim pločicama, a sam Microsoft je najavio “nešto odlično”. Osim Windows 10 Mobile, pažnju će posvetiti Azure servisu, Windowsu 10 za računala, HoloLens naočalama, Xbox-u i još mnogo čemu. Do sada na Build konferenciji nije bila praksa predstavljati nove uređaje pa vjerujemo da će tako biti i ovaj put- bez novih uređaja.

 

Konferencija počinje 30.3. u 17:30h (CET), a raspored možete naći na službenoj stranici Build 2016 konferencije ili u Microsoft Build aplikaciji za Windows 10/Windows 10 Mobile uređaje koju možete preuzeti na linku ispod. Događaj će imati i prijenos uživo koji ćemo nastojat osigurat na našoj stranici, a važne informacije će biti popraćene člancima.

 

Preuzmi Microsoft Build aplikaciju 

 

izvor: WC

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar