5.3.16

Groove Music i Dropbox imaju nadogradnje

Lumia 930 Mockup

Groove Music, standardna muzička aplikacija na Windows 10 danas ima nadogradnju koja će ispraviti grešku sa plejlistama koje su javljale pravile probleme, zatim ispravljanje grešaka i rušenja aplikacija. Pored ovih promjena jedna programerka Groove aplikacije Ellen Kilbourne se oglasila na Twitteru kako nema drugih novosti u ovoj nadogradnji osim navedenog.

 

Preuzmite Groove Music za Windows 10 ovdje.

 

Dropbox-Windows-10-Mobile

Dropbox također ima nadogradnju za Windows 10 koja donosi mogućnosti dijeljenje linka do podataka koje tek podižete na Dropbox tako da korisnik ne mora više čekati dok se podigne neki podatak kako bi podijelio link do istog. Ova funkcija je dostupna samo na Dropbox i prvo su uveli tu funkciju za Windows 10 Mobile aplikaciju. Dobar primjer kako kompanije mogu primarno ili istovremeno za Windows razvijati.

 

Pored ove promjene Dropbox je imao još jednu nadogradnju jučer koja je donijela funkciju pregledanja EPS/AI (Adobe Illustrator) podataka direktno u aplikaciji kao i pozadinsko slušanje audio podataka i bolju integraciju za Office Mobile na telefonima.

 

Preuzmite Dropbox aplikaciju ovdje.

 

Dodatno Office Mobile za Windows 10 ima nadogradnju bez vidljivih promjena.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar