4.3.16

HTC ipak neće predstaviti Windows 10 Mobile uređaj?

htc10

U proteklom vremenu smo vidjeli dosta širok izbor zanimljivih uređaja koji će koristiti Microsoftov Windows 10 Mobile operacijski sustav.  Uz standardne i korisnicima vjerojatno najdraže Microsoft/Nokia Lumia uređaje na Windows tržištu su se pojavili HP, Panasonic, Vaio, Xiaomi, Acer, NuAns i vjerojatno još neki proizvođači kojih se trenutno ne možemo sjetiti, ali od HTC-a nismo čuli nikakve najave o potencijalnim uređajima.

 

Oni koji malo prate svijet mobitela izvan Windows okvira vjerojatno znaju da bi HTC uskoro trebao predstaviti HTC One M10, prema glasinama jako poželjan uređaj sa Snapdragon 820 procesorom, 4GB RAM memorije, jako dobrom kamerom, čitačem otiska prsta i ostalim finesama koje se očekuju od jednog uređaja visoke klase. HTC je već sudjelovao na Windows Phone tržištu, ali čini se kako ipak ne vidi isplativost Windows 10 Mobile operativnom sustavu.

 

Prema informacijama koje je dobio poprilično poznati i pouzdan EvLeaks, izgleda da HTC ipak neće predstaviti svoj novi uređaj u Windows varijanti. Novi uređaj od HTC-a bi bio jako poželjan jer bi korisnici dobili jako dobar uređaj, a samim time bi se malo maknuo fokus sa Lumia uređaja. Međutim, još uvijek postoji opcija da Microsoft u suradnji s HTC-om korisnicima ponudi Windows 10 Mobile ROM kao što je to napravio za korisnike Xiaomi Mi4 uređaja.

 

izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar