19.3.16

Instagram (Beta) za Windows 10 ima nadogradnju

Instagram Beta novi setup 2

Instagram aplikacija koja je skoro procurila tek u javnosti i nije još predstavljena od Facebook kompanije je danas dobila narednu nadogradnju za Windows 10. Facebook pošto je vlasnik Instagrama razvija ove aplikacije i prošle godine su obećali razvoj Windows 10 aplikacija kao Instagram, Messenger i Facebook. Facebook koji je u trgovini je uwp (univerzalna) aplikacija dok Instagram je direktan port sa iOS verzije 7.17.0 i donosi sve funkcije koje ima i najnovija iOS verzija.

 

Instagram Beta screenshots

Messenger smo također vidjeli ali nije javno dostupan jer ga još testiraju prije oficijelnog puštanja. Instagram Beta također nije oficijelno pušten ali ipak imamo link do aplikacije i može se preuzeti ako koristite Windows 10 Mobile uređaj.

 

Novosti u aplikaciji direktno ne vidimo, osim što je nas odjavila pa smo se morali ponovno prijaviti u aplikaciju. Vidimo i da je živa pločica sada „polu-prozirna“ i vidimo manje izmjene opet oko dizajna kojeg smo primijetili i ranije, V znak pored svake fotografije desno gore je nestao i sada su opet Instagram specifične „…“ tri tačkice tu. Nakon ove nadogradnje verzija aplikacije će porasti na 7.18, ako otkrijete nešto novo javite nam u komentarima.

 

Preuzmite Instagram Beta za Windows 10 Mobile ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar