21.3.16

Microsoft Fotografije aplikacija ima nadogradnju [dodatak]

Microsoft fotografije Setup manji

Microsoft Fotografije univerzalna aplikacija za Windows 10 danas ima manju nadogradnju koja izgleda donosi jednu vidljivu promjenu, a to je u postavkama sada vidimo OneDrive skladište, tačnije koliko imamo prostora na istom i koliko je zauzeta podacima.

 

Microsoft Fotografije screenshot 2

Microsoft fotografije su fotogalerija za Windows 10 koja prima sve vaše fotografije, ako ih imate na OneDrive ova aplikacija ih automatski može preuzeti i prikazati na svim vašim Windows 10 uređajima. Posjeduje na PC i dosta opcija oko obrade fotografije koje su u izradi i za Mobile u narednim verzijama. PC verzija tako ima pored crop,  automatskog poboljšanja i rotacije ima i funkcije kao niveliranje, razne filtere, ispravke osvjetljenja i efekte kao i osnovne postavke za obradu boje, retuširanje ili brisanje crvenih očiju sa fotografija. Te funkcije još nedostaju na Mobile ali su obećane nedavno da će stići i na telefone.

 

 

Verzija aplikacije je sada 16.317.14282.0 i moguće da donosi i ispravke grešaka ako ste ih imali sa ovom aplikacijom. Ažuriranja aplikacija na Windows 10 preuzimate u trgovini pod „downloads & updates“ gdje možete i ručno pregledati ažuriranja. Ako ste postavili da vam se automatski ažuriraju aplikacije možda ste već i dobili ovu verziju.

 

Dodatak

 

photos-app-printoption

izvor fotografije: Windows Central

 

Microsoft Fotografije su ipak dobile malo nešto novog osim OneDrive prostora imamo opciju sada direktnog printanja fotografija i zaustavljanje ili uključivanje živih fotografija ako ste ih snimili sa vašim telefonom možete sada prilikom pregleda odlučiti da li ih želite zaustaviti i prikazivati.

 

Preuzmite Microsoft Fotografije za Windows 10 ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar