18.3.16

Službena aplikacija HRT televizije za Windows Phone OS

Lumia 920a

HRT televizija je korisnicima Windows platforme ponudio svoju HRTi aplikaciju putem koje korisnici mogu pratiti audio ili video sadržaje koje HRT televizija emitira. Aplikacija je puna raznih funkcija i ljubiteljima televizijskog ili radijskog sadržaja će sigurno biti zanimljiva.

 

wp_ss_20160318_0002

 

wp_ss_20160318_0003

Korisnicima aplikacija nudi gledanje programa uživo, a osim toga korisnici imaju na raspolaganju i videoteku gdje mogu pogledati razne emisije. Također tu je i raspored televizijskog programa za sve kanale koji se može filtrirati po sadržaju koji vas zanima. Iako izgleda poprilično komplicirana u praksi nije ako se malo poigrate i zapamtite gdje je što.

 

wp_ss_20160315_0001

U ovom djelu aplikacije imate skrivene komande. Znači ako gledate nešto na punom zaslonu navigacijska tipka nazad vam neće biti od koristi je blokirana. Da bi dobili zaslon kao na slici morate napraviti swipe prema gore, a da bi dobili informacije o trenutnom programu trebate napraviti dupli swipe prema gore. Također ako povučete s lijeva na desno otvori vam se popis programa pa možete brzo promijeniti program. I na kraju, ako napravite swipe prema dolje otvore vam se kontrole preko kojih možete izaći iz punog zaslona. 

 

Jedina zamjerka za aplikaciju je logo na pločici koji se ne uklapa u ostatak sustava, ali to ne umanjuje činjenicu da je HRTi aplikaija jako dobra i pohvalno je što HRT-ov IT odjel nije zanemario Windows Phone OS. Aplikaciju možete preuzeti klikom na link ispod.

 

Preuzmite HRTi aplikaciju

 

Hvala čitateljima koji su predložili aplikaciju.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar