21.3.16

Windows Device Recovery Tool ima nadogradnju

windows Device recovery tool 16112015 2

Windows Device Recovery Tool je oficijelni alat za vraćanje telefona sa Windows 10 Mobile na WP8.1 ili na verziju koja je najaktuelnija za vaš uređaj. Mi savjetujemo da svako od vas ima ovaj alat na PCu instalirano ako nešto krene po zlu sa sistemom jer uvijek možete vratiti unazad bez tuđe pomoći.

 

Današnja nadogradnja programa donosi samo povratne informacije i ako budete vraćali softver pitat će vas program zašto to radite, to je po nama odlična prilika da direktno kontaktirate Microsoft ako mislite da feedback neće slušati tu možete unijeti iz revolta npr. „da se vraćate sa Insadjera na 8.1 jer niste dobili oficijelnu nadogradnju i ne želite zbog toga biti ni insajder“. Njima nećete mnogo naškoditi ali ako im napiše dovoljno korisnika znat će da su pogrešno postupili što nisu bilo kako podržali starije Lumije na Windows 10 Mobile oficijelnoj nadogradnji.

 

Nova verzija programa je 3.2.29. Pored ove izmjene program ništa novo ne donosi i čak ne radi dobro na Windows 10 Buildu 14921 (redstone) uslijed grešaka koje je su se pojavile u zadnja dva builda.

 

Preuzmite WDRT ovdje za vaš PC

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar