30.3.16

Windows Kamera ima novu nadogradnju

Windows Kamera aplikacija

Microsoft je poslao novu verziju za Windows Kamera aplikaciju koja je postala standardna kamera aplikacija na svim Windows 10 uređajima. Polako su preuzimali funkciju po funkciju iz Lumia Camera aplikacija kao 4K videozapise, tap za fokus, kao i razne opcije manualne koje su činile Lumia Camera aplikaciju specijalnom i poželjnom.

 

windows-10-mobile-camera-pause

izvor fotografije Windows Central

 

Naknadno su dodali i podršku za usporene snimke za telefone koji imaju malo bolje procesore kao Lumia 930, 830 i 1520 pored 950/950XL i sada su u zadnjoj nadogradnji dodali mogućnost pauziranja snimka videozapisa i ponovno nastavljanje te je opcija za „Rich Capture“ sada pod drugim imenom „Rich HDR“ što korisnicima daje do znanja da pravi HDR fotografije.

 

windows-10-mobile-camera-hdr

izvor fotografije Windows Central

 

Funkcija Rich HDR se može upaliti ili ugasiti po želi korisnika, a novi telefoni kao Lumia 550, 650 i 950/950XL tj. koji su fabrički došli sa Windows 10 Mobile mogu koristiti i automatksi način rada Rich HDR funkcije što že odlučiti automatski kada je ok da se napravi HDR i kada ne.

 

Novu verziju aplikacije ne vide svi korisnici jer je trgovina imala nekoliko problema u zadnje vrijeme, ni mi nismo u mogućnosti da preuzmemo najnoviju verziju aplikacije iako koristimo Windows 10 Mobile na Redstone buildu.

 

Preuzmite Windows Kamera aplikaciju za Windows 10 ovdje.

 

Izvor: Windows Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar