14.4.16

Ažuriranja za aplikacije iz Windows i Windows Phone trgovine

Danas vam donosimo kratki pregled ažuriranja za aplikacije. U Windows trgovini je ažurirana Twitter i Telegram Messenger aplikacija, a u Windows Phone trogovini je objavljeno ažuriranje za Opera Mini aplikaciju.

Telegram Messenger

Telegram Messegner aplikacija je ažurirana na verziju 1.24, a ovim ažuriranjem su poboljšani Botovi u aplikaciji. API za botove je dobio nove mogućnosti pa aplikacija već ima neke zanimljive Botove poput @youtube, @music, @foursquare i @sticker. Što oni rade? Recimo ako želite u razgovoru podjeliti neki YouTube video, a već mu znate naziv onda u chat samo napišete @youtube naziv videa i bot u poruci pošalje video. Isto vrijedi za music, foursquare i sticker.
  • youtube- šalje video sa youtube
  • music- bot koji pronalazi šalje klasičnu glazbu
  • foursquare- bot koji pronalazi mjesta u okolini
  • sticker- bot koji pronalazi naljepnice


Twitter

Twitter je ažurirao svoju aplikaciju na verziju 5.0.1.0, nažalost nema većih promjena osim novog "splash" zaslona. Nova aplikacija je jako dobra ali fali joj još dotjerivanja, oni koji koriste Twitter znati će o čemu je riječ. Twitter je napravio dobar korak s izdavanjem univerzalne aplikacije, sad samo još da se sjete češće ažurirati.


Opera Mini

Opera je također ažurirana, nije objavljen popis promjena pa ne znamo ima li kakvih značajnijih promjena u aplikaciji. Ako i ima vjerojatno su pozadinske, ispravljene neke greške i takve sitnice.

Preuzmi Opera Mini aplikaciju

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar