19.4.16

Dostupno ažuriranje za Microsoft Fotografije, Teamviewer i Instagram aplikaciju

Store novi Setup[3]

Nova ažuriranja za aplikacije su vidljiva u Windows trgovini, ovog puta riječ je o Instagram (Beta), Microsoft Fotografije i TeamViewer aplikaciji za Windows 10 uređaje.

 

Posljednje ažuriranje za Microsoft Fotografije aplikaciju nosi oznaku 16.412.13342.0 i objavljeno je bez popisa promjena. Koliko vidimo aplikacija nije dobila ništa novo osim možda ispravke nekih grešaka i lagane optimizacije.

 

TeamViewer aplikacija je ažurirana na 11.102.57594 verziju i ovim ažuriranjem je dobila podršku za Continuum i Cortanu. Znači korisnici koji imaju Continuum mogu koristiti TeamViewer aplikaciju u kombinaciji s mišem i tipkovnicom te tako imati isto korisničko iskustvo kao da TeamViewer koriste na računalu. Jako ugodno iznenađenje od TeamViewer tima.

 

Kao i za Microsoft Fotografije, Instagram (Beta) (v7.426) ažuriranje je objavljeno bez popisa promjena pa nemamo uvid jesu li napravljene kakve značajnije promjene osim onih pozadinskih poput lagane optimizacije i ispravka nekih grešaka. Ako primijetite nešto slobodno javite u komentarima.

 

Ažuriranja se odnose na Windows 10 aplikacije, a možete ih potražiti u trgovini ili klikom na linkove ispod. Ukoliko vam još uvijek nisu vidljiva onda ih možete očekivati jako brzo.

 

Prezumi Microsoft Fotografije aplikaciju.

 

Preuzmi TeamViewer aplikaciju.

 

Preuzmi  Instagram (Beta) aplikaciju.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar