19.4.16

[Dodatak] Novi detalji univerzalne VLC aplikacije za Windows 10

12119515_10153617032392482_1007189062_o[2] Thomas Nigro opet zadirkuje detaljima nove VLC aplikacije. Posljednji put nam je otkrio neke nove informacije tako što je objavio blog post negdje u drugom mjesecu ove godine, ovaj put je bio nešto darežljiviji pa je snimio kratki video s kojim se pohvalio na Twitteru.

 
 
Iako je video poprilično kratak jasno se vidi da će VLC aplikacija dobiti “sliku u slici”, isto kao što to ima Tubecast aplikacija. Za sada je otkrio samo to ali je najavio za sutra opet jedan post na blogu gdje će otkriti više informacija o napretku i planovima, a ovaj članak će biti nadopunjen čim bude dostupno više detalja.
 

Ako vam se ne učitava post sa Twittera kliknite na ovaj link.

 
Izvor: WC

 

Dodatak

 

Jučer obećani post je objavljen s jako puno dobrih vijesti i fotografija. Prva i najvažnija vijest je da će UWP aplikacija na Windows 10 Mobile doći kao javna beta idući tjedan ali za početak samo za uređaje sa Redstone nadogradnjom, a kasnije možda i na uređaje s TH2 nadogradnjom. Vjerojatno se pitate zašto, a razlog tome su tehnička ograničenja pozadinskih API-a za zvuk i problemi loših drivera za uređaje koji ne dobivaju Redstone. Službeno predstavljanje aplikacije možemo očekivati početkom idućeg mjeseca.

 

Na Windows 10 računalima VLC aplikacija će doći nešto kasnije, odnosno početkom idućeg mjeseca kao privatna beta, a već sredinom mjeseca planiraju objaviti službenu verziju aplikacije. Zahvaljujući UWP aplikaciji u planu je izrada aplikacije za Microsoft HoloLens, Xbox One i Windows 10 IoT. No to će biti nešto kasnije, za sada su prioritet mobiteli i računala.

 

VLC aplikacija za Windows 8.1 i Windows Phone 8.1 će posljednje ažuriranje primiti idući mjesec i to će ujedno biti i posljednje ažuriranje za te aplikacije. Toliko o novostima, u nastavku se nalazi nekoliko fotografija nove aplikacije, a ostatak fotografija možete pogledati na blogu Thomasa Nigra.

 AlbumsDark

 VideosDark

 

ArtistSelectedLight

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar