20.4.16

Outlook Mail i Kalendar aplikacija ima nadogradnju

Lumia 930 Mockup

Outlook Mail i Kalendar aplikacija za Windows 10 ima nadogradnju za korisnike koji su na Windows Insider programu. Ako se pitate zašto samo oni, Microsoft je učestvovanjem korisnika u Insider programu odlučio i svoje aplikacije da testira u Insider krugovima kako bi ih tek kasnije mogli pustiti oficijelno korisnicima. Dakle Windows Insideri danas dobijaju novu nadogradnju za Outlook Mail i Kalendar aplikaciju na Windows 10.

 

Outlook-for-Windows-10

Nova verzija aplikacije je . Outlook Mail i Kalendar aplikacija je univerzalna i istu nadogradnju će korisnici dobiti i na Mobile verziji Windowsa 10. Novosti u ovoj nadogradnji su:

  • Otvaranje email poruka u novom prozoru
  • Otvaranje .eml privitaka kao i spremanje email poruka u .eml format
  • Print dana, više selektiranih dana li radne sedmice u kalendaru

U prošlim nadogradnjama aplikacije Microsoft je omogućio drag and drop funkciju za privitke u email pošti, gašenje pregleda u bannerima o obavijestima za email, integraciju sa Cortanom da obavijesti direktno u emailu korisnika ko vam je poslao email da “će te kasniti” i mnogo drugih funkcija. Kako se vama čini Outlook Email i Kalendar aplikacija sada?

 

Preuzmite Outlook Email i Kalendar za Windows 10 ovdje.*

 

*Nova verzija o kojoj pišemo ovdje će biti za najdalje par sedmica dostupna javno i za korisnike izvan Insider programa.

 

Ostale aplikacije koje imaju nadogradnje ali bez izvještaja o promjenama su: Word Mobile, Excel Mobile, OneNote, PowerPoint Mobile, nažalost nemaju izvještaj o promjenama kako bi i mi prenosili tačno što donose. Ipak ih možete preuzeti jer mogu donosi ispravke koje će vam poboljšati iskustvo sa aplikacijama.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar