7.4.16

Reddit nema u planu službenu Windows aplikaciju

Reddit

Svjetski poznat forum, Reddit, danas je predstavio službene aplikacije za Android i iOS operativne sustave. Reddit forum je vjerojatno forum sa najvećom bazom korisnika sa svih strana svijeta na kojemu se može pronaći brdo različitih tema i informacija pa je predstavljanje službenih aplikacija logičan potez. Štoviše, čudno je kako to da ih ranije nisu predstavili.

 

redUntitled-1

Službene aplikacije za iOS i Android su odmah privukle pažnju korisnika Windows uređaja gdje su korisnici postavili pitanje imaju li u planu Windows aplikaciju. Na postavljeno pitanje je uslijedio kratki odgovor od korisnika ggAlex koji je jednostavno i kratko rekao- NE.

 

Čudno je to da voditelje Reddit foruma ne zanima aplikacija za Windows OS iako bi jednom univerzalnom aplikacijom pokrili veliku bazu korisnika. Još kad uzmemo u obzir da aplikaciju za iOS dosta lagano mogu portati odgovarajućim alatima stvar postaje još čudnija. Windows korisnici nažalost opet ostaju zakinuti za službenu aplikaciju, ali na svu sreću Windows trgovina već dosta vremena ima odlične zamjenske aplikacije u koje je uloženo dosta truda pa ako tu i tamo posjećujete Reddit predlažemo da ih isprobate.

 

Izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar