27.4.16

Twitter za Windows 10 ima manju nadogradnju

Twitter univerzalna naslovna 2

Twitter za Windows 10 je univerzalna aplikacija koja je tek skoro postala potpuno univerzalna i dostupna na Telefonima sa Windows 10. Danas imamo novu nadogradnju manjeg karaktera koja donosi ispravke vezane za Windows 10 build 14328 i nemogućnost podizanja fotografija na Twitter. Prema Twitteru ta greška bi trebala biti ispravljena ali mi još uvijek imamo problema s tim.

 

Twitter univerzalna screenshot 01

Prema nama Twitter bi trebao se više pobrinuti za želje koje su izrazili korisnici u vezi korisničkog iskustva sa aplikacijom umjesto sitnih ispravki grešaka ali vjerovatno su i veće ispravke u toku ali nisu spremne za puštanje. Pored ovoga nismo ništa novo primijetili, ako vi nešto ugledate javite nam se u komentarima.

 

Greške koje smo mi uvidjeli tokom korištenja i koje nisu ispravljene:

  • Privatne poruke se znaju srušiti.
  • Navigacija je otežana jer ikone na vrhu nisu pivoti koje možemo brisati na stranu kako bi došli do druge (onako kako smo navikli na WP)
  • Spominjanje korisnika je još uvijek kaotično jer sugestija korisnika sugerira sve korisnike svijeta umjesto samo one koje pratite ili s kojima ste imali kontakta i tako unošenje tačnog imena kojeg želite spomenuti je blago rečeno patnja.
  • Preuzimanje fotografije dužim pritiskom nema unikatno ime i ranije snimljena fotografija ometa aplikaciju da spremi novu fotografiju i morate preimenovati tokom snimanja svaku fotografiju umjesto da aplikacija dodjeli unikatno ime za svaku fotografiju.

 

Preuzmite Twitter za Windows 10 ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar