21.4.16

Windows 10 Mobile poruke imaju dobrodošle promijene sa zadnjim buildom 14327

Microsoft poruke   Skype Setup manji

Microsoft je polako svoje poruke na Windows 10 Mobile pripremio sa novim funkcijama i zadnji build je dodao još nešto interesantno u porukama što nisu objavili u izvještaju o promjenama u zadnjem buildu 14327. Naime radi se o brisanju poruke u stranu kako bi izbrisali konverzaciju, isto kao u Outlook Email i Kalendar aplikaciji sada možete brisati i poruke u aplikaciji za poruke.

 

brisanje konverzacije

 

Otkrili smo da ima funkcija brisanje na lijevo koje briše konverzaciju, a u desno nismo vidjeli ima li da označi kao pročitanu poruku ili će to kasnije tek dodati. Pored ove promijene vidimo da statusna traka na vrhu sada ima sivu boju kao i pozadina, to je sitnica ali znači dosta za sveukupni dojam aplikacije koju ima korisnik.

 

dostavljeno poruke

 

Slijedeće što smo primijetili, a što nisu opisali je izvještaj o dostavljenim porukama sada ne dolazi više kao zasebna poruka nego se samo napiše ispod same poruke “dostavljeno” kao znak da korisnik zna da je poruka isporučena.

 

Ako ste preuzeli novi Redstone build 14327 za Mobile onda možete koristiti i ove novije funkcije u porukama. Jeste li vi još nešto otkrili, a što nismo napisali u ovom ili ranijem članku?

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar