12.5.16

Dostupna Pocket ekstenzija za Microsoft Edge

Pocket naslovna

Microsoft Edge je relativno novi web preglednik na Windows 10 i tek što je počeo na Insider programu podržavati ekstenzije pojavili su se odmah Microsoft Translator, Reddit, AdBlock i Adblock Plus kao i druge ekstenzije koje korisnici traže kako bi im poboljšali surfanje po internetu.

 

Poki za Edge

 

Pocket je servis koji vam olakšava da bilježite stvari i ono što je dobro na Pocket servisu jeste da je on prisutan na svakoj platformi. Iako na Windows u nije oficijelno prisutan kroz aplikaciju ima zamjenska aplikacija kolege razvijača (Tobi) koja se zove Poki for Pocket i nudi veoma dobre funkcije koje bi trebala imati i oficijelna aplikacija svake platforme. Nova univerzalna aplikacije Tobija Poki for Poket za Windows 10 kao univerzalna app je već u izradi.

 

poki postavke za Edge

 

Funkcije koje posjeduje Pocket za Edge:

  • Jednim klikom spremite bilo koju web stranicu
  • Desnim klikom na link također možete bez otvaranja stranice spremiti
  • Brzo dodavanje tagova
  • Sinkronizacija između uređaja kao Windows, preko Web aplikacije, iPhone, iPad, Android i drugi
  • Potpuno besplatan servis

 

Drugim riječima Pocket je funkcija da spremite link ili članak koji možete kasnije bilo gdje pročitati na bilo kojem uređaju. Windows 10 to ima u obliku “reading list” koji je ugrađen u Microsoft Edge i tako možete spremiti bilo koju stranicu i pogledati na bilo kojem Windows 10 uređaju kroz Microsoft Edge. Da li vi koristite već Ekstenzije za Microsoft Edge? Ako da, koje?

 

Preuzmite Save To Pocket za Microsoft Edge ovdje

 

Microsoft Edge podržava ekstenzije od Windows Insider builda 14291 ali od builda 14342 oficijelno podržava instalaciju i nadogradnje ekstenzija kroz trgovinu.

 

izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar