20.5.16

Dropbox aplikacija ima nadogradnju sa “casting” funkcijom i drugim novostima

Dropbox-hack-cover

Dropbox za Windows 10 danas ima novu nadogradnju koja donosi nekoliko dobrodošlih promjena i dodataka i pravi ovu aplikaciju zaista kvalitativnom i ambasadorom dobrih aplikacija na Windowsu 10 (i Mobile). Dropbox je servis kao i OneDrive za online pohranu podataka i pretežno se koristila do sada za biznise ali kako vidimo Dropbox sve više ulaže u zadnje vrijeme privatne klijente što se vidi iz bogatije ponude za korisnike kao i boljim aplikacijama i funkcijama kao automatsko podizanje fotografija sa pametnog telefona.

 

Dropbox-Windows-10-Mobile

 

U ovoj nadogradnji Dropbox ekipa je dodala:

  • “Cast” tj. reprodukciju vaših videozapisa na drugi zaslon sa DLNA, Miracast, Xbox i drugim servisima
  • Poboljšane obavijesti o komentarima – od sada možete direktno odgovoriti na komentare iz Action centra ili na obavijest bez pokretanja aplikacije.
  • Spremanje/eksportiranje više podataka istovremeno, također se može preuzimati i koristiti aplikacija istovremeno od sada.
  • Novije “akcije” koje poboljšavaju korisničko iskustvo kao desni klik na podatak ili mapu otvara sada kontekstualni meni umjesto višestruku selekciju podataka.
  • Bolji prikaz preko cijelog zaslona, ako vršite reprodukciju videozapisa npr. neće biti vidljiva statusna traka na Windows 10 Mobile kako bi video ili fotografija koristila 100% zaslona.

 

Preuzmite Dropbox aplikaciju za Windows 10 ovdje.

 

izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar