13.5.16

[Insider] Outlook Email i Kalendar aplikacija ima nadogradnju

Lumia 930 Outlook email

Microsoft je poslao novu nadogradnju aplikacije Outlook Email i Kalendar za Windows Insidere na bržem načinu primanja nadogradnji. Kao što i sistem razvijači sada imaju mogućnost da dijele nadogradnje aplikacija prema kanalima, određenim korisnicima brže, oficijelnima sporije. To je dio Insider programa i kada ste Windows Insider dobivate automatski “beta” verzije aplikacija koje će kasnije tek biti dostupne za oficijelne korisnike na Windows 10.

 

Desktop Outlook email

 

Zadnjom nadogradnjom Outlook Email i Kalendar aplikacije nekoliko korisnika se javilo sa greškom da ne mogu otvoriti Email niti mogu ikako ispraviti grešku. Microsoft je brzo reagirao i poslao novu verziju 17.6965.45021.0 u trgovinu koja ispravlja tu grešku. Ova nadogradnja, a i greška prije su pokazatelj da Windows Insider nije igračka niti je za svakodnevnu upotrebu, nije namijenjena da se koristi na bržem kanalu na uređaju koji je važan korisniku jer može doći do ovakvih problema. Ipak trebate shvatiti da je Windows Insider beta testiranje i nije moranje.

 

Korisnici na oficijelnim verzijama Windows 10 i Windows 10 Mobile će dobiti ovu nadogradnju tek kada se pokaže da je dovoljno stabilna kroz testiranje u Insider programu.

 

Preuzmite novu verziju Outlook Email i Kalendar aplikacije ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar