11.5.16

OneDrive aplikacija ima nadogradnju za Windows 10 Mobile

OneDrive Setup

OneDrive aplikacija na Windows 10 Mobile ima nadogradnju sa nekoliko novosti i poboljšanja. Prema par glasina koje kruže Microsoft radi na OneDrive univerzalnoj aplikaciji koja će raditi i na PC/tabletima pored telefona. Trenutna aplikacija na Windows 10 Mobile jeste napravljena za Windows 10 ali nikada nisu objavili mogućnost preuzimanja na PC i Tabletima, ta se novost očekuje u narednom periodu. Nova verzija aplikacije je 17.10.1.

 

Nova verzija aplikacije donosi:

  • Automatsko podizanje fotografija zaslona u posebnu/novu mapu na OneDrive
  • Obavijesti direktno kroz aplikaciju ako neko podijeli nešto s vama na OneDrive
  • Obavijesti kroz aplikaciju ako drugi korisnici editiraju podatke koje se podijelili s njima
  • Mogućnost lijepljenja mape i njenog sadržaja iz OneDrive na Start zaslon kako bi brže došli do često korištenih dokumenata ili mapa
  • Ispravke i poboljšanja u podizanju fotografija direktno s kamere
  • Manje vizualne promjene u aplikaciji (u vidu novih ikona svugdje u apliakciji)

 

Preuzmite OneDrive aplikaciju za Windows 10 Mobile ovdje.

 

OneDrive je online skladište za vaše podatke, fotografije i muziku i omogućava lakše korištenje svih podataka koje imate na svim uređajima bilo to Windows PC ili Android tablet, OneDrive aplikacije su prisutne svugdje i na svakom sistemu. Povećanjem prosječne brzine internet pristupa fizički prijenos podataka je postao skoro pa zastarjela tehnologija, slično kao Floppy Disk što je nestao tako vjerujemo da će online skladišta kao OneDrive preuzeti zadatak prenošenja podataka u našim životima, ako to već nisu.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar