26.5.16

PayPal ukida podršku za Windows Phone aplikaciju

Paypal

PayPal je danas izjavio da gase podršku za svoju Windows Phone aplikaciju od 30. juna ove godine. Kompanija je poslala nove aplikacije za Android i iOS nedavno sa novim dizajnom i funkcijama dok su Windows Phone verziju ostavili godinama netaknutu. Korisnici Windows Phone uređaja mogu prema PayPalu i dalje koristiti web portal kompanije gdje mogu vršiti transakcije.

 

Pored WP aplikacije gase s i BlackBerry i Amazon Fire aplikacije. PayPal se nije oglasio povodom nove aplikacije za Windows 10. Ranije smo vidjeli kako aplikacije kao Bank of Amerika povlače podršku za WP, a potom izdaju Windows 10 aplikacije, ostaje da vidimo šta će PayPal sa 300+ miliona aktivnih Windows 10 korisnika i kako im objasniti da nema aplikacije za njih.

 

PayPal ocijene

 

Pregledali smo malo i trgovinu i stanje PayPal aplikacije u Njemačkoj trgovini je kaotično, mislili smo da Facebook, Twitter, Messenger i te aplikacije imaju najniže ocijene u trgovini ali smo se prevarili, PayPal ima ocjenu od svega 1.8 što pokazuje stanje aplikacije.

 

izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar