11.5.16

WhatsApp aplikacija ima nadogradnju

Whatsapp_Web-1024x500

WhatsApp aplikacija ima manju nadogradnju danas na verziju 2.16.52 i donosi bolje korisničko sučelje prema željama korisnika te onome što je WhatsApp prikupljao i odlučio da je najbolje da ugrade u aplikaciju. Naime mnogo se korisnika žalilo da slučajno pritisnu slušalicu za biranje poziva i WhatsApp je reagirao i premjestio istu na vrh kako ne bi bila uvijek na meti dok korisnik šalje poruku.

 

novi WhatsApp screenshot 11.05

 

Dalje vidimo dodavanje fotografije, dokumenata, snimanje zvuka kao i emoji su prebačeni u traku zajedno sa poljem za poruku. Dobili su i izgled/stil Windows 10 ikona kao što vidite na fotografiji iznad. Fotografija sugovornika je također sada u chat zaslonu prisutna. Pored ovih promjena vizualni primijeti se prilikom otvaranja aplikacije da nema više “loading…” koji je bio prisutan od jedne nadogradnje nedavno.

 

Osim ovoga vidimo i formatiranje teksta da je ekipa dodala tako da korisnici od sada mogu pisati slova podebljano, nakrivljeno ili prekriženo sa jednostavnim dodavanjem znakova kao:

  • *pozdrav* = pozdrav,
  • _dragi_ = dragi,
  • ~čitaoci~ = čitaoci.

Saznajemo dalje da su i ostale funkcije koje su bile prisutne u zatvorenoj beta verziji WhatsApp aplikacije dostupne, a to je slanje Word dokumenata direktno kroz aplikacije bez potrebe korištenja podatkovnog menadžera. Jeste li vi otkrili još nešto novo u ovoj verziji aplikacije?!

 

Preuzmite WhatsApp ovdje.

 

Ove promjene koje vidimo nismo sigurni da li važe i za WP8.1 jer slanje dokumenata zahtjeva nešto što WP8.1 nije podržavao tada niti ove ikone pašu na WP8.1 po izgledu, ako imate WP8.1 i provjerite novu nadogradnju javite nam u komentarima koju ste verziju dobili i da li imate novi ili stari izgled aplikacije.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar