21.6.16

Coc coc web preglednik za Windows 10 Mobile

coc coc naslovna

Danas vam predstavljamo jednu aplikaciju za Windows 10 Mobile, a riječ je o Coc coc browser aplikaciji, odnosno Internet pregledniku koji može biti dobra alternativa korisnicima kojima Edge ne odgovara.

 

Pokretanjem aplikacije vas dočeka početna stranica s tražilicom i prijedlozima stranica koje se posljednje posjetili. Coc coc browser aplikacija ima poprilično minimalističko sučelje kako bi dobili više prostora za pregled Internet stranice. Većina funkcija i postavke aplikacije su skrivene iza tipke u gornjem desnom kutu, što može biti malo neobično jer većina korisnika je se navikla na Edge i njegov raspored ali uz malo korištenja to ne bi trebalo predstavljati nikakav problem.

 

UI_main

Ono što smo uspjeli u ovih nekoliko korištenja primijetiti je da se aplikacija dosta dobro ponaša, rijetko se dogodi „resuming“ aplikacije čak i na Lumiji 920 koja je već na izmaku snaga s Windows 10 Mobile sustavom. Jedan zgodan detalj je ako pokrenete glazbu na youtube-u ili nekom drugom streaming servisu i prijeđete u drugi tab glazba se ne prekida za razliku od Edge-a u kojem se glazba zaustavi prelaskom u novi tab.

 

Jedina zamjerka za aplikaciju je što ne može spremati fotografije i pretragu po riječima za pojedinu stranicu ali unatoč tim nedostatcima ipak ima visoku 4.4 ocjenu u trgovini. Vjerojatno ima još nekih sitnica koje nismo primijetili ali svejedno predlažemo da isprobate ovu aplikaciju koja je bez reklama i besplatna za preuzimanje.

 

Preuzmi Coc Coc Browser aplikaciju

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar