29.6.16

Da li ovdje vidimo prvu verziju Snapchata za Windows 10 Mobile?!

snapchat leak naslovna

Prije nekoliko dana smo spominjali glasinu da Microsoft radi zajedno sa Snapchatom na oficijelnoj aplikaciji za Windows 10 Mobile i nismo dugo čekali jer danas imamo prvi videozapis navodno oficijelne aplikacije. Video je objavila stranica iz Italije na Youtube u kojem pokazuje Live tile aplikacije te pokušaj prijave.

 

snapchat leak

U toku otvaranja aplikacije vidimo i upozorenje na kojem piše „Interna beta“ kao i da „se ne dijeli aplikacija i da je za interne upotrebe namijenjena“, logično ako je još u testiranju i ako žele iznenaditi korisnike da oni ne vide ništa prije oficijelnog puštanja.

 

 

Ipak moguće je da je ovo sve laž i da je neko napravio „lažnu“ aplikaciju sa snapchat logotipom, ipak vrijeme će pokazati je li tačno ili ne. Iako lično ne koristim ovu aplikaciju niti moji prijatelji koriste mislim da je snapchat od velikog značaja jer će onda i drugi razvijači vidjeti da je „ok“ razvijati za Windows. I na kraju što i ne bi bilo ok kada Windows 10 broji danas 350 miliona aktivnih korisnika. Šta vi mislite o svemu?

 

Izvor: Aggiornamenti, hvala Trx Xrt na javljanju

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar