14.6.16

Imate probleme sa Windows 10 trgovinom? Niste jedini

Nova trgovina Windows Insider 22.05.2016.

Windows 10 trgovina zadnjih dana je u procesu spajanja sa Xbox trgovinom kako bi Windows 10 razvijači mogli objavljivati svoje aplikacije univerzalne i za Xbox ali i da korisnici na PC-u i telefonima vide šta je dostupno na Xbox trgovini od igara.

 

 

Store down

 

U tom procesu izgleda dolazi do prekida i trgovina kao danas zna pokazati grešku da korisnik pokuša kasnije ponovno. Windows 10 trgovina je prvobitno ujedinila PC (Windows Store) i telefonski (Windows Phone store), zatim omogućila razvijačima da objave svoje aplikacije i za Microsoft HoloLens i sada kao zadnji potez u spajanju svih uređaja u jedan sistem Xbox slijedi sa ujedinjenom trgovinom.

 

Pored zajedničke trgovine Xbox One će dobiti nadogradnju (Anniversary nadogradnja) sistema koja će omogućiti mnoge Windows 10 funkcije kao Cortanu na Xbox te omogućiti rad univerzalnih aplikacija na konzoli. Pored Cortane nadogradnjom dolazi editiranje i dijeljenje snimljenih videozapisa igranja, bolji menedžment snimljenih videozapisa, 60fps snimanje video zapisa, dijeljenje na Twitter direktno kroz Xbox aplikaciju i druge funkcije.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar