26.6.16

Mozzart Bet oficijelna Windows Phone aplikacija

Mozzart Bet mockup sa Lumia 925

Korisnici nam često znaju reći kako žele više domaćih aplikacija kao što su bankarske ili druge pa povremeno naletimo na aplikaciju kao što je Mozzart Bet koji u rado objavimo. Mozzart Bet je sportska kladionica i oni koji se bave klađenjem će se obradovati da imaju oficijelnu aplikaciju za svoj Windows Phone.

 

Prije svega želimo reći da klađenje nije za mlađe od 18 godina te ovaj članak ne treba da bude stimulacija za klađenje. S ovom aplikacijom možete pratiti i rezultate pored klađenja. Aplikaciju nismo mogli preuzeti na Windows 10 Mobile jer piše u trgovini da je potrebna „hardverska tastatura“ koju većina Windows 10 Mobile uređaja nema, mislimo da se radi o grešci razvijača koji je to slučajno naveo.

 

Mozzart Bet screenshot

Mozzart Bet aplikacija ima i funkcije da pratite svoje tikete koje ste odigrali, logovanje na nalog, video prijenos i klađenje na utakmice uživo, isplata sredstava. Aplikacija je dostupna za WP8.1 kao i za Windows 10 Mobile.

 

Imate li vi još neku aplikaciju koju biste željeli da propratimo člankom kako bi dostigla širu publiku i za koju mislite da vrijedi, slobodno nam se javite sa linkom jer mi rado objavljujemo članke aplikacija domaćih razvijača.

 

Aplikaciju Mozzart Bet možete preuzeti ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar