14.6.16

[Insider] Windows 10 trgovina ima nadogradnju

Windows 10 Mobile trgovina nova

Windows 10 trgovina je univerzalna aplikacija kao i mnoge druge na Windows 10 koja može primati nadogradnje kroz trgovinu. Zadnjim nadogradnjama aplikacije “trgovina” se pokvarile funkcije kao fotografije zaslona aplikacija kao i opis aplikacija. Mislimo da se slučajno provukla ta nadogradnja Insider korisnicima te da korisnici na oficijelnom Windows 10 OSu nisu tu grešku iskusili.

 

store new app page 2

 

Današnja nadogradnja ispravlja tu grešku i vraća fotografije zaslona aplikacija u trgovinu kao i sami opis aplikacije. Znamo da je u zadnjim Redstone buildovima Microsoft dodavao nove API za trgovinu i moguće da se ovom nadogradnjom iste tek aktivirale i koriste aktivno.

 

Otvorite ovaj link kako bi vidjeli da li za vas trgovina ima nadogradnju jer ne znamo još da li je ova nadogradnja dostupna za sve ili samo za Insider korisnike.

 

Izgleda da je nova verzija trgovine dostupna samo za Redstone korisnike kojima je i bio pokvaren prikaz fotografija.

 

Preuzmite Windows 10 trgovinu ovdje.

 

Mi generalno nismo baš zadovoljni izgledom trgovine jer mislimo da sve ovo može mnogo bolje ako bi se ostavilo u ruke dizajnera, primjer je ikona fotografije u pozadini aplikacije kojoj nije mjesto tu i izgleda pomalo amaterski ali mislimo da Microsoft tu planira nešto drugo smjestiti kao reklamnu fotografiju za svaku aplikaciju koju razvijači prilože. Ostalo je ipak nešto više od jedan mjesec kako bi sredili trgovinu za premijeru na novoj Anniversary nadogradnji koja se očekuje krajem jula ove godine.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar