9.7.16

Cartoon HD Stream–aplikacija za ljubitelje crtanih filmova

Cartoon HD Stream naslovna

Ukoliko volite pogledati poneki crtani film ili pak imate nekog mlađeg tko gleda crtane filmove, danas imamo pravu aplikaciju za vas. Predstavljamo vam Cartoon HD Stream aplikaciju koja ima jako veliku kolekciju crtanih filmova.

 

wp_ss_20160706_0005

 

car

Zanimljivo je da aplikacija ima u dosta dobroj kvaliteti čak i one stare crtiće koji su izlazili na VHS kazetama. Korisnici u aplikaciji sadržaj mogu sortirati prema žanru ili pregledavati prema najpopularnijim, najnovijim ili posljednjim objavljenim crtićima. Također aplikacija prati i koje epizode su pogledane, a korisnik svoje omiljene crtiće možet dodati u favorite tako da do njih možet doći u par klikova.

 

Dobra stvar je i to što je UWP aplikacija pa korisnik nije ograničen samo na gledanje na mobitelu, nego omiljene crtiće može gledati na svim Windows 10 uređajima. Aplikacija ima ugrađene reklame koje su sasvim normalna pojava u besplatnoj aplikaciji ali dobra stvar je kad reklame jednom sklone više se ne pojavljuju do idućeg pokretanja aplikacije. Iako se taj “problem” lagano riješi kupnjom aplikacije te tako podržite developera i riješite se reklama.

 

Preuzmi Cartoon HD Stream aplikaciju

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar