8.7.16

[Insider] Microsoft Fotografije aplikacija ima značajnu nadogradnju

Microsoft fotografije Setup manji

Microsoft je danas pustio značajnu nadogradnju za Microsoft Fotografije na Windows 10. Microsoft fotografije su od samog početka imale nekoliko problema kao što je ne učitavanje fotografija odmah nakon što su napravljene nego se mora sačekati malo da učita aplikacija ili sporost i tromost u radu u prvim verzijama.

 

Danas Insajderi na bržem načinu primanja nadogradnji dobivaju novu verziju 16.703.10032.0 koja donosi nekoliko dobrih stvari koje vjerujemo da korisnici jedva čekaju:

  • Animacija otvaranja fotografija, odabrana fotografija se sada učitava sa svog mjesta u punu veličinu zgodnom animacijom.
  • Fotografije se u pozadini automatski dodaju nakon fotografiranja i tako su odmah dostupne nakon što otvorite fotografije (provjereno na Lumia 1520).
  • Listanje kroz sve fotografije ima također zgodnu animaciju koja sačuva od sada memorije korisniku je se samo djelomično učitavaju thumbnails/sličice. Znači sličice su prikazane samo za najuži dio koji korisnik trenutno vidi na zaslonu i kako korisnik lista prikazuju se i ostali a one prethodno vidljive nestaju kako bi aplikacija bila lagana i ne zastaje u listanju.
  • Dodana opcija diashow/slajd show.

 

Ova verzija aplikacije sa ovim animacijama mislimo da će biti dostupna samo za Redstone korisnike tj. one uređaje koji će i kasnije dobiti zvanično Anniversary nadogradnju, razlog što tako mislimo jesu nove API za animacije koje vidimo ovdje u upotrebi. Jeste li vi isprobali novu verziju Microsoft Fotografije aplikacije, javite nam kako vam se čini?

 

Preuzmite Microsoft Fotografije za Windows 10 ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar