14.7.16

[Insider] Posljednjim ažuriranjem Microsoft Fotografije aplikacije omogućeno pravljenje usporenih videozapisa

Slow Motion Microsoft fotografije naslovna

Windows 10 Mobile za određene modele kao Lumia 930 i 1520 je omogućio sa novom Windows Kamera aplikacijom koju je Microsoft napravio specijalno za Windows 10, da mogu snimati videozapisa u usporenom režimu (slow motion). Ta funkcija radi dobro ali danas imamo nešto bolje što će vjerovatno obradovati više vas koji nemate Lumia 1520 ili 930, a to je Microsoft Fotografije zadnjim ažuriranjem u Insider Preview na verziju 16.711.10302.0 je dobila mogućnost pravljenja usporenih snimaka od običnih videozapisa i provjereno radi i sa videozapisima koji nisu napravljeni kamerom pametnog telefona.

 

Funkcija je veoma intuitivna i izgleda da je već gotova ali se još testira u Insider krugovima (na bržem načinu primanja nadogradnji). Sa novom funkcijom jednostavno otvorite videozapis u Fotografije aplikaciji > pritisak na “…” donji meni > obradi  > zatim imate izbor da izdvojite pojedine fotografije iz videozapisa (to je stara funkcija), kraćenje videozapisa koja je također stara funkcija i od sada “pravljenje usporenog snimka”.

 

Microsoft fotografije slow motion 01

 

Otvaranjem te funkcije vidjet će te na vrhu tri brzine usporenog snimka, prva (skroz lijevo) je originalna brzina videozapisa, druga (u sredini) je blago usporavanje, a skroz desno (kornjača) je totalno usporavanje. Na srednjem usporavanju imate dva klizača da odredite sekciju koja da bude usporena. Na najvećem usporavanju ta sekcija je toliko mala da je samo jedan klizač ali će se primijetiti ogromno usporavanje jer jedna sekunda originalnog videozapisa u tom režimu traje 5-7 sekundi znači usporavanje za 500-700%.

 

Ako ste i vi Insajder javite nam da li ste dobili ovu funkciju sa posljednjim ažuriranjem Microsoft fotografije aplikacijom i koji model pametnog telefona posjedujte.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar