5.7.16

Novi detalji o HP Elite X3 uređaju

hp-elite-x3-hands-onPolako se približava vrijeme dolaska u prodaju do sada najmoćnijeg Windows 10 Mobile uređaja- HP Elite X3. HP je već na MWC događaju predstavio uređaj i objavio specifikacije uređaja, ali ovih dana su se pojavile i neki novi detalji o uređaju i dodacima.

 

Screen-Shot-2016-07-04-at-00.29.35

Prema službenim HP specifikacijama ovaj uređaj bi, osim u krom izvedbi, trebao biti dostupan i u zlatnoj (gold) izvedbi. Također, HP navodi da će korisnicima Elite X3 uređaja uz Desk Dock i Lap Dock ponuditi i pasivni stylus, olovku za pisanje s kojom će korisnici moći “prirodno pisati po zaslonu”. Pasivni stylus je dosta zanimljiv dodatak koji do sada ni jedan Windows Phone/Windows 10 Mobile uređaj nije imao i svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će to funkcionirati. Microsoft je nedavno u Office aplikacije dodao mogućnost pisanja pa se sada nekako i smisleno čini čekanje HP-a na puštanje uređaja u prodaju.

 

elite-x3-3

Podsjećamo, HP Elite X3 je prava zvjer od mobitela. Snapdragon 820, 4GB RAM i 64GB interne memorije te 5.9” WQHD zaslon i 4150mAh baterija su samo neke od specifikacija koje krase ovaj uređaj. Detaljnije specifikacije možete pročitati u objavi koju smo napisali povodom službenog predstavljanja uređaja.

 

Dolazak u prodaju se očekuje puštanjem Anniversary nadogradnje koju očekujemo početkom 8. mjeseca kada će se moći vidjeti detaljnije recenzije uređaja i olovke koja vjerojatno neće biti uključena u cijenu uređaja.

Izvor: MSPU 1, 2

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar