1.7.16

PayPal će ipak napraviti novu Windows Phone aplikaciju

Paypal

Ranije smo pisali o tome da je kompanija PayPal saopštila kako će povući svoju staru Windows Phone 8 aplikaciju bez ikakvog spominjanja razloga. Razlozi su sada izgleda malo jasniji, mali broj Windows Phone korisnika nije razlog bio nego nova aplikacija koju su izdali za Android i iOS nedavno je donijela nove funkcije i sigurnosne zakrpe. Međutim tada nisu izdali novu aplikaciju za Windows Phone i postojeća app je postala polako ali sigurno ne po kvaliteti i uslugama kao Android i iOS verzije.

 

wp_ss_20160701_0043

PayPal je danas izdao nadogradnju za svoju postojeću aplikaciju u kojoj se prikaže nakon otvaranja poruka za Windows Phone korisnike na kojoj piše:

 

“Ova aplikacija je zastarjela”

 

“Radimo aktivno na dovođenju nove PayPal aplikacije za vas. Čim bude ta aplikacija dostupna mi ćemo se javiti kod vas. U međuvremenu možete koristiti našu web stranicu kako bi pristupili vašem računu s koje možete slati novac ali i izvršavati druge radnje.”

 

Da li vi koristite PayPal usluge i raduje li vas ova vijest da ipak nisu odustali od Windows Phone kako smo ranije mislili.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar