13.7.16

SofaScore aplikacija postala univerzalna Windows aplikacija

SofaScore univerzalna naslovna

Razvijači ove inače fenomenalne aplikacije za praćenje sportskih rezultata danas su pustili novu nadogradnju tj. potpuno novu aplikaciju koja je ujedno i univerzalna aplikacija i automatski je dostupna za PC/tablete, telefone i Surface Hub sa Windows 10.

 

SofaScore univ Desktop 01

Desktop prikaz

 

Sa aplikacijom ne samo da možete pratiti vaše klubove ili cijela takmičenja kao tek proteklo Evropsko prvenstvo u nogometu nego i sportaše/sportašice svih sportova svijeta kao tenis, fudbal, hokej, vaterpol, pikado, badminton, ragbi, kriket, rukomet i mnogo drugih.

 

sofaScore mobile screenshot 01

Mobilni prikaz aplikacije

 

sofaScore mobile screenshot 02

 

Nakon nadogradnje korisnici sa Windows 10 (i Mobile) će ugledati verziju 4.1.4.0 koja se promijenila dosta i u samom izgledu i samim tim prilagodila Windows 10 izgledu. Ono što primjećujemo jeste da za sada nema komentara na utakmice kao što je to bilo u ranijoj verziji ali vjerujemo da će biti dodano do početka nogometne sezone 2016/2017.

 

Ono što odlikuje ovu aplikaciju jeste brzina i pouzdane obavijesti o golovima, rezultatima, crvenim kartonima ili sličnim događajima u utakmicama koje vi pratite. U postavkama aplikacije također imate postavke da podesite sve obavijesti kako ih vi želite što čini ovu aplikaciju još atraktivnijom. Mi je toplo preporučujemo s obzirom na to da je besplatna i da se jednostavnim načinom može ukloniti reklama iz aplikacije ako podijelite aplikaciju sa prijateljima.

 

Preuzmite SofaScore za Windows 10 ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar