29.7.16

Windows Novosti aplikacija za Windows 10 ima nadogradnju

snip_20160712004456

Danas smo pustili manju nadogradnju za našu aplikaciju koja donosi dvije male novosti i par ispravki grešaka za sve vas. Nadogradnja je dostupna za besplatnu i plaćenu verziju istovremeno. Korisnici su nam sugerirali da učitavanje članaka traje dugo prije nego što se prikaže sav članak, razlog tome je što aplikacija učitava fotografije i tekst članka i onda tek uradi animaciju otvaranja članka. U ovoj verziji aplikacije smo u postavke ugradili dugme koje kad odaberete aplikacija će preskočiti to učitavanje svega istovremeno i prikazati odmah tekst članka i polako učitavati fotografije i ostatak. Djelovat će dosta brže ako uključite tu opciju.

 

postavke

Druga opcija koju smo dodali jeste interval koliko puta aplikacija pregleda u pozadini da li postoji novi članak i da vas obavijesti o istim ako je dostupan. Korisnici žele interval jer misle da aplikacije troše mnogo u pozadini, iako nije tako mi smo ugradili opciju pa korisnici mogu postaviti interval na 15, 30, 60 minuta ili 3, 6 12 sati. Znači ako postavite interval na 12 sati aplikacija će samo dva puta dnevno pregledati da li postoje novi članci i ako postoje obavijestiti vas putem Live Tile i obavijesti. Mi preporučujemo za one koji žele uvijek svježe obavijesti i informacije da postave interval na 15 minuta što je i standardno bilo do sada namješteno.

 

Dodatno smo vidjeli da korisnici sa Disqus profilima imaju manju grešku prilikom prijave tj. nakon prijave su se vrtjeli točkići i nikad nisu završili korisničku prijavu. Sada se prijava izvrši odmah bez problema. Ispravili smo i manje probleme sa reklamama u aplikaciji. U narednim verzijama želimo ugraditi “tihi modus” tj. od kada to kada će biti obavijesti i Live Tile isključeni da vas ne uznemiravaju noću i naravno želimo napraviti opciju za smanjivanje internet prometa za sve korisnike koji žele uštedjeti malo.

 

Preuzmite Windows Novosti plaćenu aplikaciju za Windows 10 ovdje.

 

 

Preuzmite Windows Novosti besplatnu aplikaciju za Windows 10 ovdje.

 

*Napomena za korisnike sa besplatnom verzijom, kupovinom aplikacije rješavate se svih reklama u aplikaciji 100% i zauvijek, uz to podržavate naš rad i održavanje web stranice. U trgovini će se nadogradnja pojaviti u narednih 2-4 sata.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar