19.7.16

Windows Novosti (besplatna) univerzalna aplikacija od sada dostupna

snip_20160712004743

Danas smo pustili konačno Windows Novosti univerzalnu aplikaciju za Windows 10 nakon nekoliko mjeseci razvijanja iste. Prije sedam dana smo pustili zvanično plaćenu verziju Windows Novosti univerzalne aplikacije koju danas mnogi već koriste. Nakon što smo u besplatnu verziju ugradili reklame Microsoft je testirao i potvrdio da je možemo objaviti i od sada je možete preuzeti*.

 

Nova univerzalna aplikacija radi na PC/tabletima i telefonima sa Windows 10 od verzije 10240 pa do zadnje (14393). Besplatna verzija aplikacija sadrži reklame ali to je naš jedini vid financiranja ovog poduhvata zvanog Windows Novosti. Kupovinom plaćene verzije podržavate naš rad i dobivate verziju koja nema reklame i samim tim manje troši interneta i djelić sekunde brže radi.

 

Mobile screenshot za članak 01

(Prikaz bez reklama u aplikaciji na pametnom telefonu)

 

Windows Novosti univerzalna app između ostalog donosi:

  • Obavijesti
  • Live Tile
  • Mogućnosti podešavanja izgleda aplikacije kroz teme
  • Komentiranje unutar app sa PCa ili telefona
  • Dijeljenje članaka
  • Brz i intuitivan dizajn, lagano za shvatiti i koristiti

 

Za sve ostale novosti koje donosi aplikacije, a koje nismo iznad spomenuli možete pogledati u članku od prošle sedmice. Preuzmite je automatski i na vaš PC ako koristite Windows 10 jer će biti dosta bolja nego prijašnja Windows Novosti app koja je napravljena za Windows 8.1. Sada kada smo izdali obje aplikacije korisnici mogu očekivati redovne nadogradnje sa novim funkcijama i drugim poboljšanjima.

 

Plaćena verzija Windows Novosti također će imati danas nadogradnju sa manjim izmjenama dizajna koje prate ovu besplatnu verziju. Svi korisnici koji koriste Windows 10 i Mobile dobit će ovu nadogradnju na postojeće Windows Novosti aplikacije kroz trgovinu. *Pošto trgovini treba malo da osvježi paket aplikacije za svaku državu može biti da ne možete odmah preuzeti nadogradnju za aplikaciju ali se strpite nekoliko sati. Kao i uvijek javite nam emailom ako iskusite greške sa aplikacijom. I za kraj ako ste zadovoljni ostavite nam i ocjenu u trgovini.

 

Preuzmite Windows Novosti (plaćenu) aplikaciju ovdje.

 

Preuzmite Windows Novosti (besplatnu) aplikaciju ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar