5.8.16

[Insider] Groove Music aplikacija ima nadogradnju

Groove music naslovna 02

Groove music aplikacija za Windows Insajdere na bržem načinu primanja nadogradnji ima nadogradnju na verziju 3.6.2386 koja donosi nove funkcije, poboljšanja i izmjene u dizajnu. Pogledajmo ispod šta je sve novo u ovoj verziji.

 

Novosti u ovoj verziji:

 

Editiranje meta podataka za pjesme ili cijele albume.

groove music metadata 01

groove music metadata

 

Explore dio aplikacije sada ima bolji prikaz najboljih pjesama, albuma, izvođača i sortira ih po žanru za vas te ima bolje plejliste skrojene za vas prema vašem muzičkom ukusu.

groove music explore

 

Radio stanice će biti prikazane u nedavno reproduciranim “Vaš Groove”.

groove music radio stanice

 

U plejlistama sada možete pogledati koji su izvođači prisutni kako bi lakše došli do ostalih pjesama istih.

groove music plejlist - izvođači

 

Od sada možete i ocjenjivati “Vaš Groove” plejliste sa pozitivnim ili negativnim dojmom. Možete također ukloniti određene pjesme iz plejliste koja je skrojena za vas ako je ne želite da slušate.

groove music like - dislike funkcija

 

Groove Music je standardna muzička aplikacija za Windows 10 koja je nastala na osnovu Zune, kroz vrijeme (WP8 i Windows 8) prolazila je sa imenom Xbox Music i sada je Groove Music. Imate li još želja za ovu aplikaciju? ako imate Groove Music ekipa se uvijek raduje novim povratnim informacijama.

 

Otvorite samo povratne informacije > pronađite Groove i ostavite svoj dojam ili ideje, ekipa razvijača koja radi na ovoj aplikaciji će vidjeti vaše povratne informacije u razvijačkom centru (Dev Center) i tu mogu vidjeti koliko je korisnika glasalo za koju ideju. To predstavlja najbolji način da se radi na funkcijama/ispravkama koje većina korisnika želi.

 

Groove Music je dostupna i za Xbox One od Anniversary nadogradnje ili preko Preview programa koji je dostupan i za Xbox One. Groove je jedna od prvih aplikacija sada koja je postala totalno univerzalna i dostupna na svim mogućim Windows 10 uređajima i primjer je za druge aplikacije u trgovini.

 

Preuzmite Groove Music aplikaciju ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar