2.8.16

Microsoft spaja Lumia račune na socijalnim mrežama

Microsoft Lumia naslovna

Microsoft je danas kroz svoje socijalne mreže na određenim profilima najavio spajanje regionalnih računa u globalne. Ranije smo već pisali o tome da se zatvaraju posebni profili kao Lumia Hrvatska, Lumia Njemačka i slični koji su pisali postove ili Tweetali na određenim jezicima sadržaje koje odredi glavni Lumia profil. Od danas na Twitteru @LumiaUS se spaja sa @Lumia koji postaje glavni račun za praćenje vijesti o Lumia proizvodima.

 

snip_20160802013350

To isto važi i za Lumia Facebook stranicu koja će dobiti novo ime umjesto Microsoft Lumia US bit će samo Microsoft Lumia jer su ostali profili kao Lumia Njemačka i Hrvatska već ugašeni i prebačeno je sve na ovaj jedan glavni račun. Jeste malo žalosno da cijeli trud koji su godinama ulagali kako i stvorili porodičnu atmosferu, na domaćim jezicima korisnika, na socijalnim mrežama je bila uzaludna jer nije donijela nekoj većoj afirmaciji platforme i Lumia kao proizvoda.

 

Sa veoma malim udjelom u globalnoj prodaji i suludo je imati profil proizvoda na svakom jeziku posebno kada znamo da je Lumia 650 zadnja Lumia i da ove godine nećemo vidjeti nove telefone od Microsofta do naredne godine gdje se očekuje Surface Phone koji je i Microsoft sam potvrdio indirektno.

 

Korisnici ne trebaju zamijeniti spajanje ovih profila kao gašenje Microsofta jer Microsoft BiH kao i Hrvatski i Srpski profili su i dalje u funkciji i ostaju jer se ove promjene odnose samo na Lumia profile na socijalnim mrežama.

 

izvor: Windows Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar