5.8.16

Od sada možete instalirati Whatsapp Beta aplikaciju i bez pozivnice

Whatsapp_Web-1024x500

Whatsapp Beta aplikacija je postojala neko vrijeme već u trgovini ali je nije bilo moguće preuzeti jer je trebala pozivnica. Ova, i druge Beta aplikacije služe razvijačima da testiraju aplikacije na uređajima prije oficijelnog puštanja ostalim korisnicima, na isti način radimo i mi beta testiranje za Windows Novosti samo što je kod nas isti link za aplikaciju.

 

Od sada je moguće preuzeti Whatsapp Beta aplikaciju koja uvijek ima određene funkcije ranije koje korisnici mogu testirati. Nakon instalacije ove aplikacije morat će te verificirati račun preko SMS poruke, a iz prvobitno Whatsapp aplikacije na istom uređaju će te biti odjavljeni.

 

Ne znamo je li ovo greška u trgovini, ili namjerno od Whatsapp ekipe kako bi testirali aplikaciju na široj masi. Jučer je također procurila greška u Anniversary trgovini koja omogućava instalaciju aplikacija koje imaju oznaku da “nisu moguće/dozvoljene za preuzimanje” pa je mnogo korisnika iskoristilo tu grešku kako bi instalirali Whatsapp Beta aplikaciju. Vrlo je moguće da ovaj potez Whatsapp-a samo posljedica te greške

 

Preuzmite Whatsapp Beta aplikaciju ovdje.

 

izvor: Windows Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar