15.8.16

Primjer šta se može sa Lumia 950 kamerom dostići u videozapisima

Lumia 950 camera

Windows Phone od Lumia 920 pa sve danas postavljaju nove smjernice u fotografiji, bilo to fotografija u tamnijim uslovima fotografiranja ili prepucavanjem Megapiksela kao sa Lumia 1020. Nova generacija Lumia kao 950 i 950XL odvele su tu stranu fotografije još jedan korak dalje. Ranije smo imali više dvoboja između starijih Lumia kao 920 i 1020 spram novih 950/950XL u kojima nove Lumije zaista blistaju.

 

Novi videozapis koji je sada objavio Christopher Westerholm napravljen je potpuno sa Lumia 950. Prema videozapisu svi snimci su napravljeni iz ruke bez stativa. Iako je video zapis kasnije obrađen i spojen u jedno lijepo djelo na računaru sav materijal je došao sa pametnog telefona koji ima sjajne sposobnosti za koje njeni vlasnici ponekad ni svjesni.

 

 

Mi često volimo reći korisnicima da nisu njihove Lumije loše ni malo nego treba poznavati i svijet fotografije i postavljanja uređaja kako bi se postigli ovakvi rezultati. U videozapisu se jasno vidi da Christopher Westerholm zna podesiti Lumiju tako da dobije najbolji rezultat iz iste. Pogledajmo videozapis u najvećoj rezoluciji i javite nam u komentarima šta vi mislite o kvaliteti.

 

izvor: WinBeta

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar