5.8.16

Rio 2016 oficijelna aplikacija

Rio 2016 naslovna 2

Ljetne Olimpijske igre će se održati ove godine u Brazilu (Rio de Janeiro). Olimpijska baklja će već stigla u grad jer oficijelno se otvara ova olimpijada za nešto manje od četiri sata, a mi vas želimo podsjetiti na oficijelnu Rio 2016 aplikaciju za vaš Windows Phone (8 i 10).

 

Rio 2016 screenshot

Aplikacija je napravljena kako bi mogli pratiti vaše omiljene države, sportove i dešavanja na olimpijadi ove godine. Za olimpijskog fana ova aplikacija pruža dosta informacija oko svakog takmičenja pojedinačno, osim toga nudi i obavijesti o početku određenih takmičenja, praćenje broja medalja po državama i sekciju za vijesti oko olimpijade.

 

Rio 2016 screenshot 02

 

Za Paralympic fanove postoji također sekcija s kojom možete pratiti događaje oko Paraolimpijskih igara. Prilikom pokretanja aplikacije imate funkciju da je podesite sa obavijestima kako bi uvijek bili u toku.

 

Preuzmite Rio 2016 aplikaciju ovdje.

 

Upoznati smo s tim da naša Windows Novosti univerzalna aplikacija od nedavno opet otvara linkove u Edge pa zatim tek u trgovini, tu grešku smo ispravili u internoj verziji koja stiže i vama uskoro.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar