16.8.16

Windows Novosti univerzalne aplikacije imaju nadogradnju

Desktop prikaz Mobile i PC verzija WN aplikacije

Naše nove aplikacije za Windows 10, besplatna i plaćena danas imaju manju nadogradnju koja donosi par ispravki i novu aplikacijsku traku u člancima na Mobile uređajima. Beta testeri su imali priliku vidjeti novu traku zadnju sedmicu u kojoj smo testirali da nema grešaka oko iste i danas puštamo ono što su korisnici zahtijevali najviše, traka će se pojaviti u člancima na dnu kako bi jednom rukom brže došli do glavnih komandi kao komentari i podijeli.

 

WN nova verzija 04.08.2016 2

Nova aplikacijska traka u člancima

 

Uz to smo dodali dvije nove funkcije koje mogu biti veoma korisne. Jedna je otvaranje članaka direktno u web pregledniku, a druga je kopiranje linka do članka u memoriju uređaja kako bi kasnije mogli unijeti taj link u drugu aplikaciju ili program. Na PC i Tabletima će te primijetiti da traka na vrhu sada prikazuje ikone do “komentara”, “otvori” i “podijeli” umjesto da morate pritisnuti prvo “…” meni. Određeni broj korisnika nije nalazio te komande pod tim menijem pa smo ikone prikazali sada na ovaj način.

 

U ovoj verziji imamo i par ispravki kao što su korisnici primijetili određeni linkovi do aplikacija otvarali su Edge pa zatim tek trgovinu, ta greška je nadamo se sada ispravljena. Dodatno smo primijetili da određene fotografije u člancima se ne otvaraju u aplikaciji i tu grešku smo ispravili. Ako vam se nakon ove nadogradnje ipak ove greške događaju javite nam se emailom kako bi pogledali šta je uzrok greške.

 

Preuzmite Windows Novosti plaćenu aplikaciju ovdje

 

Preuzmite Windows Novosti besplatnu aplikaciju ovdje

 

Napomena: besplatna verzija naše aplikacije sadrži reklame sa kojima financiramo našu web stranicu i rad na istoj. Plaćena verzija aplikacije je potpuno bez reklama ali identična u funkcijama kao besplatna.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar