13.8.16

YouTunes! aplikacija dijeli vaučere

YouTunes! naslovna

YouTunes! aplikacija koja vam pomaže da preuzmete muziku iz video zapisa sa Youtube imala je nedavno nadogradnju. Mi smo ranije pisali o ovoj aplikaciji koja je djelo domaćeg razvijača Igora Jovanova, tada se zvala “Audio Extractor” pa i “xtractMusic” dok je došla na ovo ime “YouTunes!”. U jednom trenutku je bila i univerzalna tj. dostupna za PC i Mobile dok je danas uklonjena za PC. Aplikacija je imala limit preuzimanja audio datoteka kojeg sada više nema, ali ima reklame da bi razvijač neki način imao podršku u radu.

 

Danas dijelimo 10 vaučera za YouTunes! s kojim možete ukloniti reklame u aplikaciji kao da ste je platili. Vaučeri se jednostavno primjenjuju, jednostavno kliknite na jedan i pratite dalje, a da ste pri tome spojeni sa vašim Microsoft nalogom koji inače koristite i na pametnom telefonu. Tada će vam se pripisati kupovina dodatka tj. uklanjanja reklama - besplatno.

 

Vaučeri:

 

Aplikacija ko nije upoznat s novim interfejsom otvara sada Youtube stranicu gdje možete pronaći određenu pjesmu i na dnu imate zatim dugme za download otvorene pjesme. Nakon toga imate i mogućnost tagiranja muzike ili preuzimanja meta podataka sa Spotify. Inače uklanjanje reklama košta 1.99€ pa se svakako isplati da preuzmete jedan od vaučera iznad dok su dostupni.

 

Preuzmite YouTunes! aplikaciju ovdje

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar